Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ακυρώνουν τις συνεργασίες τους με ρωσική στοιχηματική

Κορυφαίοι σύλλογοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έβαλαν στη black list τη ρωσική στοιχηματική εταιρεία Fonbet, προκειμένου να στηρίξουν την Ουκρανία έπειτα από την εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στην χώρα.

Όπως αναφέρουν διεθνή αθλητικά και στοιχηματικά μμε , πρώτη κινήθηκε η ιταλική Μίλαν, βάζοντας τέλος στις συμφωνίες προβολής του στοιχηματικού παρόχου στο γήπεδο, τις επίσημες ιστοσελίδες και τις εφαρμογές της ομάδες.

Tη Μίλαν ακολούθησαν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες είχαν συνάψει χορηγικές συνεργασίες με την Fonbet από το 2021. Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις, θα απαγορεύεται πλέον στην στοιχηματική εταιρεία να προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες (ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις, κ.ά.) για τους αγώνες των δύο ομάδων.

Η παύση της συνεργασίας των τριών συλλόγων με την Fonbet αποτελεί μία ακόμη ένδειξη συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό από την παγκόσμια αθλητική κοινότητα, την στιγμή που οι ρωσικές εθνικές ομάδες και οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας έχουν ήδη αποβληθεί από διεθνείς διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fonbet δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, έχοντας εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) το 2021. Μάλιστα, η στοιχηματική πλατφόρμα «τρέχει» και τηλεοπτικές καμπάνιες στη χώρα μας.

(dikaiologitika – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί