Με τις σημαίες της Ελλάδας και της Νιγηρίας ο Αντετοκούνμπο στο NBA (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Greek Freak το περιμέναμε, αλλά ο μικρός του αδερφός, Κώστας Αντετοκούνμπο, είναι αυτός που έγραψε ιστορία στο NBA.

Μπορεί να έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος με τους Λος Αντζελες Λέικερς, αλλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πρώτος Ελληνας μπασκετμπολίστας που κατακτά πρωτάθλημα στο NBA.

Ο νεαρός άσος είχε θέση ρολίστα, αλλά στα πλέι οφ δεν αγωνίστηκε, ωστόσο αποτελεί μέλος της ομάδας των Λέικερς και ήταν στον πάγκο με τους υπόλοιπους παίκτες. Πανηγύρισε κι αυτός το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας του και μάλιστα στην απονομή εμφανίστηκε με μία σημαία της Ελλάδας και άλλη μία της Νιγηρίας, του τόπου καταγωγής του.

Η πλάκα του ΜακΓκι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγκαλιά με το τρόπαιο

Στα αποδυτήρια των Λέικερς φυσικά στήθηκε το καθιερωμένο πάρτι με το λούσιμο της σαμπάνιας. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε την ελληνική σημαία και το τρόπαιο αγκαλιά, με τον συμπαίκτη του, Τζαβέιλ ΜακΓκι να κάνει πλάκα στα σόσιαλ και να λέει πως «όλοι μιλάτε για τον Greek Freak, αλλά αυτός εδώ είναι ο πρώτος που το κέρδισε», με τον Κώστα να ποζάρει όλο καμάρι.

(Iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί