Με στήριξη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ο νέος πρόεδρος της Superleague, 8-5 οι ψήφοι απέναντι στον Κούγια με στήριξη Ολυμπιακού

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι από σήμερα ο καινούργιος πρόεδρος της Super League 1, επικρατώντας του συνυποψήφιού του, Αλέξη Κούγια, στην «μάχη» για τη διαδοχή του Μηνά Λυσάνδρου στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας Αρχής. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε οκτώ ψήφους, αυτές των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Βόλου, ΟΦΗ και Λαμίας, με τον ιδιοκτήτη […]

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι από σήμερα ο καινούργιος πρόεδρος της Super League 1, επικρατώντας του συνυποψήφιού του, Αλέξη Κούγια, στην «μάχη» για τη διαδοχή του Μηνά Λυσάνδρου στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας Αρχής.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε οκτώ ψήφους, αυτές των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Βόλου, ΟΦΗ και Λαμίας, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να ψηφίζεται από ΑΕΛ, Ολυμπιακό, Άρη, Πανιώνιο και Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε «λευκό».

O Κούγιας επιτέθηκε λεκτικά στον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, χαρακτηρίζοντάς τον «χθεσινό».

Η απάντηση ήρθε διά στόματος του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός».

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση στα γραφεία της Λίγκας ηρέμησε.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί