Με πλάνο… Μαρσέιγ στο «Ντραγκάο» ο Ολυμπιακός

Ενδεκάδα και διάταξη που κερδίζει, δεν αλλάζει… Όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το 4-2-3-1 που εφάρμοσε απέναντι στη Μαρσέιγ και θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το ίδιο σύστημα και τα ίδια πρόσωπα αύριο στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο. Η απουσία του Μαντί Καμαρά, που ακόμη δεν έχει απαλλαγεί από […]

Ενδεκάδα και διάταξη που κερδίζει, δεν αλλάζει… Όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το 4-2-3-1 που εφάρμοσε απέναντι στη Μαρσέιγ και θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με το ίδιο σύστημα και τα ίδια πρόσωπα αύριο στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο.

Η απουσία του Μαντί Καμαρά, που ακόμη δεν έχει απαλλαγεί από τον κορωνοϊό, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ο Πέπε, φαίνεται πως οδηγούν τον Πορτογάλο προπονητή στο ίδιο πλάνο για το ματς της Τρίτης.

Έτσι όλα δείχνουν πως θα δούμε τον Σα στο τέρμα, τους Σεμέδο και Μπα στόπερ, τους Χολέμπας και Ραφίνια στα άκρα της άμυνας (με τον Βινάγκρε να έχει κάποιες πιθανότητες για τη θέση του αριστερού μπακ), τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στον άξονα, τον Βαλμπουενά μπροστά τους, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί