Με οδηγό τον «Σλούκι Λουκ» και «έκπληξη» τον Λαρεντζάκη

Με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα ο Ολυμπιακός νίκησε στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βαλένθια την Μπάγερν Μονάχου με 82-68 και κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη γερμανική ομάδα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 ασίστ και 7 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 3 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ. Εξαιρετικός ήταν […]

Με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα ο Ολυμπιακός νίκησε στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βαλένθια την Μπάγερν Μονάχου με 82-68 και κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη γερμανική ομάδα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 ασίστ και 7 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 3 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ.

Εξαιρετικός ήταν επίσης ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 13:40 λεπτά, έχοντας 13 πόντους με 2/2 δίποντα και 3/3 τρίποντα. Κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια ο Σάσα Βεζένκοφ, έχοντας 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων ολοκλήρωσαν το ματς οι Μάρτιν (13π.), Πρίντεζης (12π.) και Παπανικολάου (10π.).

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στα βαριά… όπλα της Μπάγερν Μονάχου και δεν δέχθηκε σε καμία περίοδο πάνω από 20 πόντους. Στην επίθεση οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τα πήγαν εξαιρετικά, παρότι μάλιστα δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών άφησε εκτός 12άδας τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει στις πλάτες του την ομάδα και να την οδηγεί στη νίκη. Από τους Βαυαρούς ξεχώρισαν οι Λούτσιτς και Τόμας με 11 και 10π. αντίστοιχα.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί