Με κόσμο και αρνητικό μοριακό τεστ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος; Όλα τα σενάρια

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αυτήν την εβδομάδα η προετοιμασία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας από την ΕΠΟ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας τρέχει ήδη τις διαδικασίες για το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και θα καταθέσει τις επόμενες ώρες, αίτημα στην πολιτική προστασία αλλά και την επιτροπή των υγειονομικών, για ποσοστό παρουσίας κόσμου στο ΟΑΚΑ στις 22/5.

Η ΕΠΟ στοχεύει στη διεξαγωγή τελικού με φιλάθλους στις εξέδρες, κάτι που θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση των ειδικών, και με βασική προϋπόθεση πως όσοι εισέλθουν στο γήπεδο θα έχουν αρνητικό μοριακό τεστ.

Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό από τους αρμόδιους φορείς, η επιτροπή Κυπέλλου θα κάνει και την εισήγησή της για το ποιοι εντέλει θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τις κερκίδες.

Τα σενάρια που εξετάζουν στην ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι τρία: Ανάλογα με το ποσοστό που θα δοθεί να μοιραστούν εισιτήρια στους φιλάθλους των δύο ομάδων, tον τελικό να παρακολουθήσουν, παιδιά από όλα τα τμήματα των ακαδημιών των δύο ομάδων, να δοθούν εισιτήρια σε γυναικόπαιδα, ώστε οι εξέδρες να γεμίσουν μόνο από οικογένειες.

(filathlos.gr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί