Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας τρέχει ήδη τις διαδικασίες για το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και θα καταθέσει τις επόμενες ώρες, αίτημα στην πολιτική προστασία αλλά και την επιτροπή των υγειονομικών, για ποσοστό παρουσίας κόσμου στο ΟΑΚΑ στις 22/5.
Η ΕΠΟ στοχεύει στη διεξαγωγή τελικού με φιλάθλους στις εξέδρες, κάτι που θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση των ειδικών, και με βασική προϋπόθεση πως όσοι εισέλθουν στο γήπεδο θα έχουν αρνητικό μοριακό τεστ.
Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό από τους αρμόδιους φορείς, η επιτροπή Κυπέλλου θα κάνει και την εισήγησή της για το ποιοι εντέλει θα παρακολουθήσουν τον τελικό από τις κερκίδες.
Τα σενάρια που εξετάζουν στην ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι τρία: Ανάλογα με το ποσοστό που θα δοθεί να μοιραστούν εισιτήρια στους φιλάθλους των δύο ομάδων, tον τελικό να παρακολουθήσουν, παιδιά από όλα τα τμήματα των ακαδημιών των δύο ομάδων, να δοθούν εισιτήρια σε γυναικόπαιδα, ώστε οι εξέδρες να γεμίσουν μόνο από οικογένειες.
(filathlos.gr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ιστορία πίσω από το «Are you talkin’ to me» του Ντε Νίρο, vid
- Κύπελλο Ελλάδας: Ποιά τα δύο ντέρμπι που ίσως προκύψουν στους “8”
- «Στρατιωτικό Σένγκεν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτές είναι οι νεότερες εξελίξεις
- Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
- Επικός Τραμπ: Δείτε τι πλάκα έβαλε κάτω από το “πορτρέτο” του…Τζο Μπάιντεν!
- Έριχναν υγρά απόβλητα και βοθρολύματα σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
- Αγροτικά μπλόκα: Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί τελωνείων
- Έσοδα ρεκόρ στον Παναμά εισέφερε η Διώρυγα το 2025
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Παραδόθηκε ένας 30χρονος
- Σαντορίνη: Νέα διεθνής αποστολή ενισχύει την παρακολούθηση μετά τους 28.000 σεισμούς στις αρχές του 2025









