Με Καγκάβα και πιτσιρικάδες ο ΠΑΟΚ

Το 5-0 προ δύο εβδομάδων επί της ΑΕΛ δίνει τη δυνατότητα στον Πάμπλο Γκαρσία να δώσει ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ (19:30, CosmoteSport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας παράλληλα ρυθμό και στους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο […]

Το 5-0 προ δύο εβδομάδων επί της ΑΕΛ δίνει τη δυνατότητα στον Πάμπλο Γκαρσία να δώσει ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ (19:30, CosmoteSport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας παράλληλα ρυθμό και στους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ενώ στην αμυντική τετράδα θα βρεθούν σίγουρα ο Μιχαηλίδης και ο Λύρατζης.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού θα πάρουν σίγουρα οι Νινούα και Κωνσταντέλιας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Δικέφαλο στο στήθος ο Σίντζι Καγκάβα που δείχνει έτοιμος να παίξει στη Λάρισα.

Την αποστολή αποτελούν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ και Κούτσιας.

Εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους, έμειναν οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ινγκασον, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Αούγκουστο, αλλά και ο Αντόνιο Τσόλακ.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί