Με Γκαρσία η αποστολή της ΑΕΚ για Μπράγκα

Στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από δύο μήνες επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος εξτρέμ έχοντας ξεπεράσει εδώ και αρκετές μέρες τη θλάση που είχε υποστεί τον Οκτώβριο στο ματς με τον Ατρόμητο, κρίθηκε έτοιμος από τον Μάσιμο Καρέρα που τον πήρε στην 24άδα για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράγκα για το Europa […]

Στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από δύο μήνες επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος εξτρέμ έχοντας ξεπεράσει εδώ και αρκετές μέρες τη θλάση που είχε υποστεί τον Οκτώβριο στο ματς με τον Ατρόμητο, κρίθηκε έτοιμος από τον Μάσιμο Καρέρα που τον πήρε στην 24άδα για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράγκα για το Europa League.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Λόπες, ο τιμωρημένος (μετά την αποβολή του στο ματς με την Ζόρια) Σάχοφ και οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί