Μαυρωτάς: “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε”

ΗΕθνική Ελλάδας πήρε μία σημαντική ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ισπανία στη Γρανάδα στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτησή του στα social media για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, παρομοίασε την Εθνική με τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, εξαιτίας […]

ΗΕθνική Ελλάδας πήρε μία σημαντική ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ισπανία στη Γρανάδα στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτησή του στα social media για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, παρομοίασε την Εθνική με τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, εξαιτίας της ισπανικής πίεσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μαυρωτά:

“Μπράβο στα παιδιά της εθνικής ομάδας και στον Φαν Σιπ για το 1-1 μέσα στην Ισπανία. “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”, αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Μια ομάδα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση και εμπνέει αισιοδοξία για το μέλλον, για μια επιστροφή σε ψηλότερες θέσεις”.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί