Μαρτίνς: «Θα είμαστε ο γνωστός Ολυμπιακός, δεν θα κλειστούμε»

Καμία πρόθεση να παίξει συντηρητικά στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν για να υπερασπιστεί το 4-2 δεν έχει ο Ολυμπιακός, όπως ξεκαθάρισε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει όπως συνηθίζει, επιθετικά και με στόχο τη νίκη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο στους «16» του […]

Καμία πρόθεση να παίξει συντηρητικά στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν για να υπερασπιστεί το 4-2 δεν έχει ο Ολυμπιακός, όπως ξεκαθάρισε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει όπως συνηθίζει, επιθετικά και με στόχο τη νίκη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο στους «16» του Europa League.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-το γρήγορο γκολ που ψάχνει η PSV και το «κλειδί» για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Δε νομίζω πως όποιος σκοράρει πρώτος ή νωρίς θα πάρει την πρόκριση. Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή όταν δεν έχουμε την μπάλα, αλλά θα δούμε και πάλι δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν επιθετικά. Εμείς θα είμαστε ο γνωστός Ολυμπιακός, που θέλει να έχει την κατοχή, να παίξει μπάλα και να σκοράρει. Έχουμε έρθει με ένα μικρό πλεονέκτημα, μόνο δύο γκολ και σίγουρα δεν έχουμε έρθει απλώς για να υπερασπιστούμε αυτό το πλεονέκτημα».

-τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς και την επιστροφή του Σεμέδο: «Δεν έχουμε έρθει να παίξουμε αμυντικά. Η ομάδα που έρχεται για να μη δεχτεί γκολ, είναι πιο κοντά στο να χάσει και ποτέ δεν έχουμε παίξει έτσι. Δεν θα χάσουμε την ταυτότητά μας. Ίσως τα πρώτα λεπτά του αγώνα να είναι κάπως διαφορετικά, αλλά θα δούμε τις ομάδες με την ίδια νοοτροπία που συνηθίζουν. Στο πρώτο ματς δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Αν όλες οι ομάδες είχαν καλύτερες άμυνες από ό,τι επιθέσεις, δεν θα υπήρχαν γκολ. Έχουμε έρθει για να είμαστε ο εαυτός μας, με την ταυτότητά μας και με στόχο να κερδίσουμε. Είναι θετικό που θα έχουμε ξανά μαζί Σεμέδο και Μπα, γιατί έχουν καλή χημεία μαζί».

-το αν είναι ευκολότερα χωρίς κόσμο για τον φιλοξενούμενο: «Όταν παίζουμε στην έδρα μας με κόσμο είμαστε πολύ πιο δυνατοί. Όλοι ξέρουμε την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Σίγουρα ο κόσμος εκτός έδρας είναι μια δύναμη για τους γηπεδούχους, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει διαφορά μεταξύ εντός κι εκτός έδρας, αλλά εμείς ξέρουμε μόνο πως με τη βοήθεια του κοινού μας στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’ είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

-το αν θα δούμε στη ρεβάνς τον ίδιο Ολυμπιακό με το πρώτο ματς από άποψη παικτών και τακτικής: «Σίγουρα τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Χρειάζεται πολύ περισσότερο συναισθηματικό έλεγχο, γιατί μπορεί κάποιος να πιστέψει πως το 4-2 μάς εξασφαλίζει κάτι. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν δεν έχουμε την μπάλα και να αντιδρούμε ψύχραιμα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Οι παίκτες μας είναι έμπειροι και ξέρουν πότε πρέπει να είναι προσεκτικοί και πότε να εκμεταλλευτούν τα δυνατά μας σημεία».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί