Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως μας αξίζει»

Για το φινάλε της σεζόν, ενώ απομένουν δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέντρο Μαρτίνς.Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για ορισμένα λεπτά, δίνοντας το σύνθημα για τα εναπομείναντα ματς της σεζόν.«Αναγνωρίζω ότι υπάρχει κόπωση και είναι […]

Για το φινάλε της σεζόν, ενώ απομένουν δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέντρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για ορισμένα λεπτά, δίνοντας το σύνθημα για τα εναπομείναντα ματς της σεζόν.
«Αναγνωρίζω ότι υπάρχει κόπωση και είναι απολύτως φυσιολογικό. Απομένουν ακόμα δύο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της σεζόν και πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά όπως μας αξίζει. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε μπαταρίες και να πάτε διακοπές. Έως τότε θέλω σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του 51χρονου προπονητή.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο κ. Μαρτίνς είχε πει στους παίκτες του: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γκρεμίσουμε στο τέλος ό,τι έχουμε χτίσει όλη τη χρονιά, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί