• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μαρτίνς: «Ντροπή ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, δείχνει την ανικανότητα της ΕΠΟ»

Μαρτίνς: «Ντροπή ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, δείχνει την ανικανότητα της ΕΠΟ»

Μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV, εξαπολύοντας βολές εναντίον της ομοσπονδίας.

«Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή τη κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές.

Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα. Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό Κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας. Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε:

«Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδoσφαίρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη».