Μαρτίνς: Γι’ αυτό δεν πήρε τον Φορτούνη στην Αγγλία

O Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00, Cosmote Sport 2) με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Champions League και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τον λόγο που άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος εξήγησε ότι το έκανε αυτό, διότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενημέρωσε στο τελευταίο […]

O Ολυμπιακός αναμετράται το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00, Cosmote Sport 2) με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Champions League και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τον λόγο που άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος εξήγησε ότι το έκανε αυτό, διότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενημέρωσε στο τελευταίο πρόγραμμα επί ελληνικού εδάφους πως δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί.

Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

  • Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά στην Αγγλία, όπως με Τότεναμ, Άρσεναλ, Γουλβς και τώρα με τη Σίτι. Είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός για τον αυριανό αγώνα; Είστε αισιόδοξος;

“Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό, ελπίζω να συνεχίσουμε αύριο αυτό που ξεκινήσαμε εκεί”.

  • Ο Μπουχαλάκης είναι καλύτερα; Θα μπορέσει να παίξει;

“Για τον Μπουχαλάκη θα το δούμε. Έχουμε άλλη μία προπόνηση και μετά το τέλος θα το δούμε”.

  • Γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης;

“Χθες πριν από την προπόνηση μας είπε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί. Οπότε πήρα την απόφαση να τον αφήσω έξω από τη λίστα”.

Πώς θα προσεγγίσετε τον αγώνα με τη Σίτι;

“Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Σίγουρα το ματς είναι δύσκολο, αλλά θα παίξουμε με αποφασιστικότητα και κουράγιο. Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία”.

  • Ο Καμαρά είναι έτοιμος να αγωνιστεί;

“Ο Μαντί είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί και γι’ αυτό είναι εδώ”.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί