Μαρτίνς – «Ανταγωνιστικός και πλήρης ο όμιλος, πιστεύουμε στην πρόκριση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς: «Πρόκειται για έναν όμιλο πολύ ισορροπημένο. Οι αγώνες στο Europa League είναι ανάμεσα σε καλές ομάδες και πιστεύω πως θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Η Άιντραχτ είναι μία δυνατή ομάδα από τη Γερμανία που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες χρονιές τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις της, όσο και […]

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Πρόκειται για έναν όμιλο πολύ ισορροπημένο. Οι αγώνες στο Europa League είναι ανάμεσα σε καλές ομάδες και πιστεύω πως θα είναι δύσκολα παιχνίδια.

Η Άιντραχτ είναι μία δυνατή ομάδα από τη Γερμανία που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσες χρονιές τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις της, όσο και στις ευρωπαϊκές. Επομένως είναι μία ομάδα με τεράστια ποιότητα.

Θα αντιμετωπίσουμε επίσης τη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή χρονιά με δύο νίκες ως τώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα και μία πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Είναι μία ομάδα παραδοσιακή της Τουρκίας, ένας μεγάλος σύλλογος.

Η Αντβέρπ είναι πιθανότατα η ομάδα με τις λιγότερες περγαμηνές, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια έκανε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Έτσι πιστεύω πως θα είναι παιχνίδια ιδιαιτέρως ισορροπημένα. Ο κύριος και μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις.

Ξέρουμε πως ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός και πλήρης. Αυτό που θέλω όμως να τονίσω είναι πως έχουμε πραγματικά τις προϋποθέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί