Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, επτά αγωνιστικές πριν από την λήξη της σεζόν, έφτασε την Κυριακή ο Ολυμπιακός που πανηγυρίζει τον 46ο τίτλο την ιστορίας του.Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού, γιόρτασαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη την συγκεκριμένη επιτυχία, όμως υπήρχαν ορισμένοι που ήταν πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους.Άλλωστε, […]

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, επτά αγωνιστικές πριν από την λήξη της σεζόν, έφτασε την Κυριακή ο Ολυμπιακός που πανηγυρίζει τον 46ο τίτλο την ιστορίας του.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού, γιόρτασαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη την συγκεκριμένη επιτυχία, όμως υπήρχαν ορισμένοι που ήταν πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους.
Άλλωστε, ακολουθεί και η ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας στις 28 Απριλίου στο Φάληρο.
Σε αυτό ακριβώς τον στόχο στάθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τους παίκτες και, αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ζήτησε και το Κύπελλο.
«Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και το πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα, μπράβο σε όλους. Αλλά δεν τελειώσαμε. Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί