Μαρινάκης: «Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα περιστατικά οπαδικής βίας όπως του Άλκη Καμπανού, του Μιχάλη Κατσουρή, αλλά και του 31χρονου αστυνομικού που σημειώθηκαν εκτός γηπέδου. Η πιο σημαντική ανακοίνωση των χθεσινών μέτρων, είπε ο κ. Μαρινάκης, είναι η επίσκεψη των υπουργών στον Άρειο Πάγο που στοχεύει στην αναβάθμιση της έρευνας της δικαιοσύνης προκειμένου […]

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα περιστατικά οπαδικής βίας όπως του Άλκη Καμπανού, του Μιχάλη Κατσουρή, αλλά και του 31χρονου αστυνομικού που σημειώθηκαν εκτός γηπέδου.

Η πιο σημαντική ανακοίνωση των χθεσινών μέτρων, είπε ο κ. Μαρινάκης, είναι η επίσκεψη των υπουργών στον Άρειο Πάγο που στοχεύει στην αναβάθμιση της έρευνας της δικαιοσύνης προκειμένου να βρεθούν χρηματοδότες και ηθικοί αυτουργοί!

«Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις, η κυβέρνηση θα πάρει όσα μέτρα χρειαστούν, και μετά την 12η Φεβρουαρίου θα εξεταστούν πολλά και κυρίως το ηλεκτρονικό εισιτήριο με ταυτοπροσωπία», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί