Μαρία Σάκκαρη – Αποχαιρέτησε νωρίς και αυτή το Γουίμπλεντον

Όπως ο Τσιτσιπάς.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη είπε και αυτή «αντίο» στο Γουίμπλεντον στον 2ο γύρο.

Σε αγώνα που διήρκεσε δυο μέρες, καθώς ξεκίνησε την Τετάρτη το βράδυ, διεκόπη λόγω σκότους και συνεχίστηκε σήμερα, η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε δύσκολα 2-0 σετ (7-5, 6-4) από την Σέλμπι Ρότζερς.

Στο σετ που έγινε χτες, η Ρότζερς έκανε το δεύτερο break στο σετ για το 5-4. Πάντως, η Σάκκαρη έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το δέκατο game, κάνοντας break στο break.

Στο 5-5, ήταν η σειρά της Ελληνίδας να σερβίρει, ωστόσο και πάλι η Ρότζερς έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε και τρίτο break, ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα (6-5). Η Αμερικανίδα έκανε το 7-5 στο δωδέκατο game και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν ισορροπημένο και στο 3ο game η Μαρία με love service game πέρασε μπροστά με 2-1. Οι δυο αντίπαλες κράτησαν το σερβίς τους (3-3), όμως μετά η Ελληνίδα τενίστρια με δύο διπλά λάθη στη σειρά δέχτηκε το μπρέικ και βρέθηκε πίσω 4-3. Η Σάκκαρη στο 5-3 το πάλεψε και μείωσε 5-4 όμως στο καθοριστικό 10ο game δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και ηττήθηκε.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί