Μαλλί αφάνα και στη φανέλα το 7: Σαν σήμερα η επίσημη πρώτη του Γκάλη (VIDEO)

Μια από τις πιο ιστορικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα είναι η 2 Δεκεμβρίου του 1979. Σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. Όπως θα καταλάβατε, ο λόγος για τον Νίκο Γκάλη, […]

Μια από τις πιο ιστορικές ημερομηνίες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα είναι η 2 Δεκεμβρίου του 1979.

Σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. Όπως θα καταλάβατε, ο λόγος για τον Νίκο Γκάλη, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο.

“Ο γκάνγκστερ”, πέτυχε 30 πόντους και οδήγησε τους “κίτρινους” στη νίκη με 79-78. Τότε ο Γκάλης είχε μαλλί αφάνα και φορούσε το νούμερο 7. Παρά τους 30 πόντους, του ασκήθηκε κριτική επειδή είχε χάσει αρκετά σουτ.

THESSTODAY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί