Μάικ Τζέιμς: «Τραυματίστηκα και με αποδοκίμαζαν. Γι’ αυτό δεν συμπαθώ τους φιλάθλους»

Ο Μάικ Τζέιμς πέρα από ένας εξαιρετικός παίκτης είναι κι ένας μάλλον… ιδιαίτερος χαρακτήρας. Ο γκαρντ της Μονακό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή στον χθεσινό αγώνα με την Ντιζόν αποδοκιμαζόταν όταν αποχωρούσε (προσωρινά) με έναν τραυματισμό, που πάντως δεν είναι σοβαρός εν όψει και των playoffs με τον Ολυμπιακό. «Αποδοκιμάστηκα την στιγμή που έβγαινα από […]

Ο Μάικ Τζέιμς πέρα από ένας εξαιρετικός παίκτης είναι κι ένας μάλλον… ιδιαίτερος χαρακτήρας. Ο γκαρντ της Μονακό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή στον χθεσινό αγώνα με την Ντιζόν αποδοκιμαζόταν όταν αποχωρούσε (προσωρινά) με έναν τραυματισμό, που πάντως δεν είναι σοβαρός εν όψει και των playoffs με τον Ολυμπιακό.


«Αποδοκιμάστηκα την στιγμή που έβγαινα από το παιχνίδι με τραυματισμό. Και ύστερα αναρωτιέστε όλοι γιατί δεν συμπαθώ τους φιλάθλους. Για 100η φορά, δεν με νοιάζει, απλά το επισημαίνω», ανέφερε ο Αμερικανός άσος.


Η ομάδα του, έχοντας προφανώς το μυαλό και στα επερχόμενα playoffs με τον Ολυμπιακό, έχασε με 96-87 με τον ίδιο να μετρά 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

https://twitter.com/i/status/1514051979093450752

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί