Μαγκουάιρ: «Από τις πιο απογοητευτικές ήττες, πιστεύαμε στην κατάκτηση»

Ως μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές ήττες χαρακτήρισε ο Χάρι Μαγκουάιρ αυτήν της Αγγλίας από την Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Άγγλος αμυντικός παραδέχτηκε ότι η νοοτροπία στην ομάδα έχει αλλάξει και είχαν την ισχυρή πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό δήλωσε πως επικρατούσε ησυχία, με τους συμπαίκτες του να είναι φανερά απογοητευμένοι, ωστόσο, υποστήριξε πως θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για τα «τρία λιοντάρια» στο μέλλον.

«Ήταν αρκετά ήσυχα. Πολλά παιδιά κάθισαν εκεί σκεπτόμενοι, απογοητευμένοι. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, το πιο απογοητευτικό είναι ότι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το τουρνουά. Και αυτό δεν είναι αλαζονικό. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που σκέφτηκαν το ίδιο», τόνισε και πρόσθεσε, «Η νοοτροπία έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ταλαντούχα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για αυτούς και για εμάς. Είναι απογοητευτικό, όλοι είναι πληγωμένοι», δήλωσε ο Μαγκουάιρ.

sportfm/freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί