Μάγκας Θρύλος άλωσε το Μονακό και ετοιμάζεται για Βελιγράδι – ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την ψυχρολουσία του break στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ανωτερότητα και κλάση, επικρατώντας 87-83 μέσα στο Μονακό για το 2-1 στη σειρά και πλέον θέλουν μία νίκη ακόμη για να προκριθούν στο Final Four του Βελιγραδίου.

Πολύ καλό μπάσκετ για πάνω από τρία δεκάλεπτα από την ομάδα του Μπαρτζώκα, η οποία όμως είδε το +15 (58-73) στην αρχή της τέταρτης περιόδου να γίνεται -1 (80-79), στο 1:31’’ πριν τη λήξη. Εκεί, οι Πειραιώτες στηρίχτηκαν στην άμυνά τους, αλλά και την ψυχραιμία των Γουόκαπ, Βεζένκοφ και Σλούκα από τη γραμμή των ελεύθερων βολών για το ροζ φύλλο.

Κορυφαίος ο Σλούκας με 21 πόντους, με τον Βεζένκοφ να ακολουθεί με 17π. και 9 ριμπάουντ και τον Γουόκαπ να είχε 13π., με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από τους Μονεγάσκους, ξεχώρισε με 23 πόντους ο Μπέικον, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με ντισκαλιφιέ στην τρίτη περίοδο (έπιασε από τον λαιμό τον Παπανικολάου και τον πέταξε στο παρκέ), ενώ ο καλά «κλειδωμένος» Τζέιμς είχε 13π., ενώ αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το επόμενο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/4).

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί