Λουτσέσκου: «Τρελοί άνθρωποι, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο»

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη μέσα από την κάμερα του «PAOK TV»!«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η καρδιά μου βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια που έχασε το παιδί της. Είναι απίστευτο. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε καν πόσο πονάει αυτή η οικογένεια. Είναι πράγματα που δεν έχουν […]

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη μέσα από την κάμερα του «PAOK TV»!
«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η καρδιά μου βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια που έχασε το παιδί της. Είναι απίστευτο. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε καν πόσο πονάει αυτή η οικογένεια. Είναι πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν σχέση με τίποτα, με το ποδόσφαιρο, με τις ομάδες, με τους οπαδούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» για την τραγωδία με τον οπαδό του Άρη.
Και πρόσθεσε με νόημα: «Είναι κάποιοι τρελοί άνθρωποι αλλά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω γιατί μπλέκουμε το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο…».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί