Λουτσέσκου: «Ομάδα της ψυχής μου ο ΠΑΟΚ – Σκέφτομαι όσα πέρασα εκεί και ανατριχιάζω»

Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ θέλησε για μια ακόμη φορά να εκφράσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μιλώντας σε Μέσο της χώρας του ο Ρουμάνος ξεχώρισε τον «δικέφαλο του Βορρά» απ’ όλες τις ομάδες που εργάστηκε, μιλώντας με θερμά λόγια για όσα πέρασε εκεί. «Η Ντιναμό είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την παιδική μου ηλικία […]

Την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ θέλησε για μια ακόμη φορά να εκφράσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μιλώντας σε Μέσο της χώρας του ο Ρουμάνος ξεχώρισε τον «δικέφαλο του Βορρά» απ’ όλες τις ομάδες που εργάστηκε, μιλώντας με θερμά λόγια για όσα πέρασε εκεί.

«Η Ντιναμό είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την παιδική μου ηλικία καθώς και με τον πατέρα μου. Η Ραπίντ είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την επαγγελματική μου ανάπτυξη. Συνεπώς, αν κάποιος με ρωτήσει τώρα ποια είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό είναι o ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Υπήρξαν τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου, είχα μια φανταστική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, όταν το σκέφτομαι… ανατριχιάζω».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί