Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε το βραβείο «Προπονητής Μαρτίου» σε ψηφοφορία της ιστοσελίδας gsp.ro και μιλώντας στους συμπατριώτες του δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη που έχει ο ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν. «Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε το βραβείο «Προπονητής Μαρτίου» σε ψηφοφορία της ιστοσελίδας gsp.ro και μιλώντας στους συμπατριώτες του δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη που έχει ο ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν.

«Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Conference League. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια».

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί