Λήξη συναγερμού με Σεμέδο

Η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σήμανε συναγερμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον covid-19, τέθηκε σε ισχύ το πρωτόκολλο και όλοι […]

Η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σήμανε συναγερμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο.


Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον covid-19, τέθηκε σε ισχύ το πρωτόκολλο και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ώρες υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό. Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αλλά και οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, έκαναν τεστ για Covid-19.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, το τεστ του Ρούμπεν Σεμέδο ήταν αρνητικό. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι αρνητικός στον Covid-19, με την ενημέρωση από την Πορτογαλία να προκαλεί ανακούφιση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σεμέδο είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον Αύγουστο, όταν είχε επιστρέψει από την Πορτογαλία. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Πορτογαλίας υποδέχεται αύριο τη Σουηδία, για το UEFA Nations League (21:45) και ο Σεμέδο έχει προγραμματιστεί να «πετάξει» για την Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί