Λήξαν το θέμα με Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ, «ενδεκαδάτος» με Ολυμπιακό!

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκει το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ κι εξαιτίας του οποίου έμεινε εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα στο πρόσφατο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ. Ως γνωστόν, ο Γκαμπονέζος επιθετικός των «κανονιέρηδων» είχε καθυστερήσει να φτάσει στο γήπεδο, «χρεώνοντας» την κίνηση στους δρόμου της αγγλικής πρωτεύουσας για αυτό, […]

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκει το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ κι εξαιτίας του οποίου έμεινε εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα στο πρόσφατο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Ως γνωστόν, ο Γκαμπονέζος επιθετικός των «κανονιέρηδων» είχε καθυστερήσει να φτάσει στο γήπεδο, «χρεώνοντας» την κίνηση στους δρόμου της αγγλικής πρωτεύουσας για αυτό, με αποτέλεσμα ωστόσο να μην ξεκινήσει κόντρα στα «σπιρούνια»!

Ωστόσο, ο Ομπαμεγιάνγκ συζήτησε το θέμα με τον προπονητή του, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η παρεξήγηση λύθηκε κι έτσι ο 32χρονος άσος θα είναι και πάλι στη διάθεση του Αρτέτα για το αυριανό (18/03) ματς με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας μάλιστα και στο βασικό σχήμα τη Άρσεναλ.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί