Λιόλιος εναντίον ΕΟΚ για τις εκλογές στις 23 Μαΐου: “Ταφόπλακα για το ελληνικό μπάσκετ”

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Μαρτίου, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως οι εκλογές στην Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθούν στις 23 Μαΐου. Ούτε στις 28 Μαρτίου, ούτε στις 10 Απριλίου. Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι στο οποίο αντιτίθεται ανοιχτά ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης […]

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Μαρτίου, η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως οι εκλογές στην Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθούν στις 23 Μαΐου. Ούτε στις 28 Μαρτίου, ούτε στις 10 Απριλίου. Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι στο οποίο αντιτίθεται ανοιχτά ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης για το θέμα, τονίζοντας πως πρόκειται για απόφαση που αποτελεί ταφόπλακα για το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Λιόλιου:
“Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε.

Η παρούσα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τις επιλογές της και με τις κατά το δοκούν αποφάσεις της οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού μπάσκετ.

Καλώ και τα 21 μέλη του Δ.Σ., το κάθε ένα ξεχωριστά, να πάρουν θέση αυτή την κρίσιμη στιγμή και να προασπίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη, απαιτεί από όλους μας να αποδείξουμε και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, ότι το μπάσκετ είναι πάνω από πρόσωπα και συμπάθειες.

Καλώ, επίσης, τους συνυποψηφίους μου να πάρουν και αυτοί άμεσα θέση, ούτως, ώστε να μην αφήσουμε το μπάσκετ να ακολουθήσει την ελεύθερη πτώση που κάποιοι ονειρεύονται για αυτό”.

patratora. news

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί