Λευκορωσίδα τενίστρια τα χώνει άσχημα στους δημοσιογράφους για την Ουκρανία

Η Λευκορωσίδα σταρ του τένις Victoria Azarenka επέπληξε τους αθλητικούς ρεπόρτερ που κάνουν συνεχώς ερωτήσεις στους παίκτες για τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας.

Η Azarenka μιλούσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά από έναν αγώνα στο Australian Open όταν έχασε την υπομονή της με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ρωτούσαν ερωτήσεις για τις υπέρ-ρωσικές διαμαρτυρίες ορισμένων συμμετεχόντων στην εκδήλωση, και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι παρενοχλούσαν συνεχώς τους παίκτες για να εμπλέκονται σε πολιτικά ζητήματα.

«Δεν ξέρω για τι θέλετε να μιλήσουμε», είπε η Αζαρένκα, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος σας»..

Η πρώην νούμερο ένα του κόσμου συνέχισε: «Αυτά τα περιστατικά, δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με τους παίκτες. Ποιος είναι λοιπόν ο στόχος εδώ;»

Η Azarenka εξήγησε επίσης ότι όλα όσα λέει διαστρεβλώνονται από τους δημοσιογράφους για να ταιριάζουν με την δική τους αφήγηση, οπότε γιατί να ασχοληθεί.

«Όποια και αν είναι η απάντηση που θα σου δώσω τώρα, θα παρουσιαστεί όπως την θέλεις εσύ», σημείωσε η σταρ του τένις, προσθέτοντας: «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι συμβαίνουν πραγματικά πράγματα στον κόσμο. Και δεν ξέρω. Είστε πολιτικός; Κάνετε πολιτικό ρεπορτάζ;» ρώτησε ρητορικά τον αθλητικό δημοσιογράφο.

«Είμαι αθλήτρια», συνέχισε η Αζαρένκα, προσθέτοντας, «Και με ρωτάτε για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχο μου. Οπότε δεν ξέρω τι θέλετε να ακούσετε από εμένα. Και αν αυτό είναι μια προκλητική ερώτηση, μπορείτε να γράψετε την ιστορία όπως θέλετε».

«Προφανώς είναι ένα θέμα που θέλετε να θίγετε ξανά και ξανά», κατηγόρησε η Αζαρένκα τους δημοσιογράφους, λέγοντας, «Δεν ξέρω τι θέλετε να ακούσετε από εμένα».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί