ΛεΜπρον Τζέιμς – Δεν θέλει το «Black Lives Matter» στην πλάτη του

O ΛεΜπρον Τζέιμς παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μπει ένα κοινωνικό μήνυμα στο πίσω μέρος της φανέλας του και θα επιλέξει να αναγράφεται μόνο το όνομά του.

Μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και το κίνημα Black Lives Matter το οποίο γιγαντώθηκε, υπήρξαν συζητήσεις επί συζητήσεων στις τάξεις του ΝΒΑ αναφορικά με την αντίδραση που θα έχουν οι άνθρωποι της λίγκας.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από την άλλη πιστεύει ότι μπορεί να περάσει το δικό του μήνυμα προς όλους χωρίς να αντικαταστήσει το όνομά στην φανέλα του.

Σύμφωνα με το ESPN, 285 παίκτες έχουν επιλέξει να έχουν ένα μήνυμα στην φανέλα τους αντί για το όνομά τους, το οποίο προέκυψε από μία λίστα με κοινωνικά μηνύματα που συμφωνήθηκε ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Ένωση παικτών.

Στον κατάλογο με 30 σλόγκαν, υπήρχαν τα «Black Lives Matter», «δεν μπορώ να αναπνεύσω», «δικαιοσύνη», «ειρήνη», «ισότητα», «ελευθερία».

Ο «Βασιλιάς» ωστόσο βρίσκεται σε μία άλλη λίστα: Αυτή των 17 παικτών που δεν θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση και εξήγησε και τον λόγο. «Δεν θα έχω κάποιο κοινωνικό μήνυμα στην φανέλα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Δεν θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στην λίστα που δόθηκε στους παίκτες και συγχαίρω αυτούς που αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το όνομά τους με κάποιο κοινωνικό μήνυμα. Δεν χρειάζομαι όμως κάτι στην φανέλα μου για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η αποστολή μου, τι εκπροσωπώ και γιατί είμαι εδώ».

(iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί