• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λάζλο Μπόλονι: Ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ

Λάζλο Μπόλονι: Ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του σε ρουμανική ιστοσελίδα μίλησε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο γνωστός ατακαδόρος Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «gsp.ro» και μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής είπε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μπόλονι και το κίνητρο
Όταν ρωτήθηκε χαριτολογώντας πως στα 28 του (σ.σ. Ο δημοσιογράφος εννοεί τα χρόνια του στη δουλειά) βρίσκει κίνητρο για να δουλεύει, απάντησε ότι ο μοναδικός τρόπος για να μένεις νέος είναι η δουλειά.

Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος πιέζει τον εαυτό του, είπε πως δεν το βλέπει ως πίεση, αλλά ως επιθυμία να αφήσει κάτι πίσω του και για αυτόν είναι μια ανάγκη.

«Αυτού του είδους η πίεση δε με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αλαφούζος και το Νόμπελ
Για τον Παναθηναϊκό είπε οτι η ομάδα έχει πλάνο και θα δουν στο τέλος τι κατάφεραν, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, εξηγώντας πως έγιναν λάθη, προέκυψε η κρίση και λίγο έλειψε να καταστραφεί ο σύλλογος, καθώς τα χρέη έφτασαν τα 100 εκατ.ευρώ.

Εν συνεχεία, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης (σ.σ. Ο Γιάννης Αλαφούζος) μπόρεσε να το κάνει και πλήρωσε.

«Ειλικρινά ένας άντρας σαν αυτόν αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».
Ο Μπόλονι και η Αγγλία
Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ήταν όνειρό του να δουλέψει σε αγγλική ομάδα, λέγοντας ότι παλιότερα είχε επαφές με τη Φούλαμ αλλά δεν προχώρησε.

Από Sputnik