Λάζλο Μπόλονι: Ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του σε ρουμανική ιστοσελίδα μίλησε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ο γνωστός ατακαδόρος Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «gsp.ro» και μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής είπε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο […]

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του σε ρουμανική ιστοσελίδα μίλησε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο γνωστός ατακαδόρος Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «gsp.ro» και μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής είπε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μπόλονι και το κίνητρο
Όταν ρωτήθηκε χαριτολογώντας πως στα 28 του (σ.σ. Ο δημοσιογράφος εννοεί τα χρόνια του στη δουλειά) βρίσκει κίνητρο για να δουλεύει, απάντησε ότι ο μοναδικός τρόπος για να μένεις νέος είναι η δουλειά.

Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος πιέζει τον εαυτό του, είπε πως δεν το βλέπει ως πίεση, αλλά ως επιθυμία να αφήσει κάτι πίσω του και για αυτόν είναι μια ανάγκη.

«Αυτού του είδους η πίεση δε με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αλαφούζος και το Νόμπελ
Για τον Παναθηναϊκό είπε οτι η ομάδα έχει πλάνο και θα δουν στο τέλος τι κατάφεραν, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, εξηγώντας πως έγιναν λάθη, προέκυψε η κρίση και λίγο έλειψε να καταστραφεί ο σύλλογος, καθώς τα χρέη έφτασαν τα 100 εκατ.ευρώ.

Εν συνεχεία, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης (σ.σ. Ο Γιάννης Αλαφούζος) μπόρεσε να το κάνει και πλήρωσε.

«Ειλικρινά ένας άντρας σαν αυτόν αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».
Ο Μπόλονι και η Αγγλία
Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ήταν όνειρό του να δουλέψει σε αγγλική ομάδα, λέγοντας ότι παλιότερα είχε επαφές με τη Φούλαμ αλλά δεν προχώρησε.

Από Sputnik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί