Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη του σε ρουμανική ιστοσελίδα μίλησε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και την οικονομική κατάσταση της ομάδας.
Ο γνωστός ατακαδόρος Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «gsp.ro» και μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος προπονητής είπε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει βραβείο Νόμπελ για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Μπόλονι και το κίνητρο
Όταν ρωτήθηκε χαριτολογώντας πως στα 28 του (σ.σ. Ο δημοσιογράφος εννοεί τα χρόνια του στη δουλειά) βρίσκει κίνητρο για να δουλεύει, απάντησε ότι ο μοναδικός τρόπος για να μένεις νέος είναι η δουλειά.
Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος πιέζει τον εαυτό του, είπε πως δεν το βλέπει ως πίεση, αλλά ως επιθυμία να αφήσει κάτι πίσω του και για αυτόν είναι μια ανάγκη.
«Αυτού του είδους η πίεση δε με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αλαφούζος και το Νόμπελ
Για τον Παναθηναϊκό είπε οτι η ομάδα έχει πλάνο και θα δουν στο τέλος τι κατάφεραν, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, εξηγώντας πως έγιναν λάθη, προέκυψε η κρίση και λίγο έλειψε να καταστραφεί ο σύλλογος, καθώς τα χρέη έφτασαν τα 100 εκατ.ευρώ.
Εν συνεχεία, τόνισε πως ο ιδιοκτήτης (σ.σ. Ο Γιάννης Αλαφούζος) μπόρεσε να το κάνει και πλήρωσε.
«Ειλικρινά ένας άντρας σαν αυτόν αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».
Ο Μπόλονι και η Αγγλία
Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ήταν όνειρό του να δουλέψει σε αγγλική ομάδα, λέγοντας ότι παλιότερα είχε επαφές με τη Φούλαμ αλλά δεν προχώρησε.
Από Sputnik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην Ιρλανδία – Έφτιαξαν μηλόπιτα, ήπιαν μηλίτη και μάζεψαν φρούτα, vid
- Τροπολογίες προς ψήφιση στην Ρωσία: 2 εκατ. έφεδροι θα ξεχυθούν στην Ουκρανία, αν χρειαστεί
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη για έκθεση νηπιαγωγός επειδή ξέφυγε παιδάκι από την τάξη της και βρέθηκε στον δρόμο
- Γάζα: Η δεύτερη φάση της συμφωνίας “ξεκινά τώρα”, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Ηλιουπόλεως: Αύριο στο Αυτόφωρο η δίκη του άντρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 43χρονη οδηγό
- Σε πανικό ο Ζελένσκι χάνει τον έλεγχο; Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες εντός Ουκρανίας
- Έναρξη της Ιπποκρατικής Εβδομάδας – Η Ελλάδα στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας
- Φοβούνται για τον χειμώνα που έρχεται στην Ουκρανία – Νέες διακοπές ηλεκτροδότησης
- Τραγωδία στο Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 16 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε βιοτεχνία ενδυμάτων
- Ρωσία/Συρία: Στην Μόσχα θα μεταβεί την Τετάρτη ο αλ Σάρα