Λάκης Νικολάου για Βασίλη Τσιάρτα: «Σε λίγο θα ζητάμε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων!»

Η σημαία της ΑΕΚ μίλησε στο ΦΩΣ για την απαράδεκτη ανακοίνωση της ORIGINAL 21 κατά του Βασίλη Τσιάρτα, τον οποίο αποκάλεσαν «ρατσιστή»

Εσείς δεν είστε ομοϊδεάτης του;

Όχι, καθόλου. Όμως μη βάζουμε ταμπέλες και ετικέτες πολιτικές στον αθλητισμό. Αλίμονο, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του. Χωρίς να τις επιβάλλει. Δεν συμφωνώ πολιτικά με τον Τσιάρτα και κάποιες απόψεις του τις έχουν χαρακτηρίσει ρατσιστικές. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των σόσιαλ μίντια και δεν τις έχω διαβάσει, δεν θεωρώ τα σόσιαλ μίντια εποικοδομητική επικοινωνία, όμως διαβάζω τι έχουν γράψει ότι λέει ο Τσιάρτας. Με το ποδόσφαιρο τι σχέση έχουν αυτά; Με το αν θα έκανε δουλειά στην ΑΕΚ ή όχι, τι σχέση έχουν αυτά; Σε λίγο θα ζητάμε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων!

Επιτρέπεται όμως προπονητής με τέτοιες αντιλήψεις να αναλαμβάνει νέους ποδοσφαιριστές;

Γιατί, θα μιλούσαν στην ομάδα για τους μετανάστες; Κοιτάξτε, γενικώς το λέω. Ζούμε σε εποχή δημοκρατίας. Αν κρίνει η ομάδα ότι θέλει κάποιον για προπονητή ή για παίκτη, δεν πρέπει να εξετάζουμε τα πολιτικά του πιστεύω. Και θεωρώ απρεπείς τις θέσεις των οργανωμένων οπαδών στο πρόσωπο του Τσιάρτα! Ρατσιστική ήταν η ανακοίνωση των οπαδών για τον Τσιάρτα! Θα μπω στο μάτι κάποιων τώρα, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Θεωρώ το μένος τους απέναντι στον Τσιάρτα ότι έχει παρελθόν, είναι κατάλοιπα που τα γνωρίζω καλά, όταν η διοίκηση Ντέμη Νικολαΐδη είχε ζητήσει πολύ μεγάλες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών, οι παίκτες αντέδρασαν με πρωτοστάτη τον Τσιάρτα. Οπαδοί πήγαν στους Θρακομακεδόνες, παίκτες εδάρησαν, μπήκε μέχρι και φωτιά στα αποδυτήρια!

ΠΗΓΗ: fosonline. gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί