L’ Equipe: «Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Εμβιλά»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιαν Εμβιλά, με τους Γάλλους το βράδυ της Τετάρτης να γράφουν ότι ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Ο Γάλλος μέσος Γιαν Εμβιλά έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και […]

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιαν Εμβιλά, με τους Γάλλους το βράδυ της Τετάρτης να γράφουν ότι ο έμπειρος άσος έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ο Γάλλος μέσος Γιαν Εμβιλά έμεινε ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους για τον 30χρονο χαφ. Η προοπτική του Ολυμπιακού δελέασε τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μείνει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Αυτό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να αναφέρουν ότι ο έμπειρος μέσος βρήκε τη χρυσή τομή και έφτασε σε συμφωνία με τους Στεφανουά.

Πλέον, όπως γράφουν οι Γάλλοι, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Σεντ Ετιέν και μάλιστα τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας και να γίνει συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τις κορυφαίες διοργανώσεις και αναμφίβολα θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Στην υπόθεση του Εμβιλά αναφέρθηκε και η «Equipe», η οποία στο ρεπορτάζ της τόνισε ότι ο 30χρονος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. «Ο εκπρόσωπος του Εμβιλά είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Σεντ Ετιέν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους και ο Γιαν Εμβιλά θα μείνει ελεύθερος. Τις επόμενες ώρες ο 30χρονος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους», έγραψε.

ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Εμβιλά ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεντ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 150 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Ιανουάριο του 2013, η Ρούμπιν Καζάν πλήρωσε ένα ποσό μεταξύ 12 και 18 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στη Ρωσία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, αλλά παρά ταύτα είχε 80 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ιντερ (14 συμμετοχές), ενώ την επόμενη είχε 40 συμμεροχές (1 γκολ, 5 ασίστ) με τη φανέλα της Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν επιστρέψει στη Ρωσία και γίνει ηγέτης της Ρούμπιν.

Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τη Σεντ Ετιέν, κερδίζοντας αμέσως θέση βασικού και όντας ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στο Ζοφρουά Γκισάρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως σε λιγότερο από 2,5 χρόνο με τους «πράσινους» έπαιξε σε 90 παιχνίδια.

Από to10

Επίσης, ο Εμβιλά έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, αλλά και πάνω από 50 ματς με τις «μικρές» ομάδες των Γάλλων!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί