Λ.Αυγενάκης για 20% φιλάθλων στα γήπεδα: «Ενδιαφέρουσα πρόταση»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο παρουσίας 20% του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα, όπως ακριβώς θα ισχύει σε παραστάσεις και θεάματα, πως «Βλέπει την πρόταση αυτή με καλό μάτι». «Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση» σχολίασε ο κ. Αυγενάκης, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό μπορούμε να το […]

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο παρουσίας 20% του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα, όπως ακριβώς θα ισχύει σε παραστάσεις και θεάματα, πως «Βλέπει την πρόταση αυτή με καλό μάτι».

«Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση» σχολίασε ο κ. Αυγενάκης, αλλά πρόσθεσε πως «αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε από τη επόμενη σεζόν, από το Σεπτέμβριο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε πισωγυρίσματα».

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης επιβεβαίωσε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής που την εξέφρασε χθες εγγράφως, προτείνει για τις 6-7 Ιουνίου την επανεκκίνηση της Super League παρότι όπως τόνισε «… τον πρώτο λόγο τον έχουν τα στελέχη της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου αθηλτισμού και οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου υγείας».

​«Όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται κατά γράμμα» σχολίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, εστιάζοντας και στα ειδικά πρωτόκολλα που έχουν εκπονηθεί ανά άθλημα.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο υιοθέτησης του γερμανικού πρωτοκόλλου για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, «δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο» τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί