Κυπελλούχος Ευρώπης η ΑΕΚ στο χάντμπολ- Οι αντιδράσεις για τα σχόλια Αυγενάκη (ΦΩΤΟ)

Οι αντιδράσεις για την ανάρτηση Αυγενάκη και οι πανηγυρισμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κυπελλούχος Ευρώπης στο χάντμπολ για πρώτη φορά στην Ιστορία της στέφθηκε το βράδυ της Κυριακής, η ΑΕΚ, στο κλειστό της Κανήθου, στη Χαλκίδα.

Η Ένωση επικράτησε και στον β΄ τελικό του European Cup ανδρών της σουηδικής Ίσταντς, αυτή τη φορά με 24-20, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά το Τσάλεντζ Καπ (από φέτος η διοργάνωση ονομάζεται European Cup) που είχε κατακτήσει ο Διομήδης Άργους το 2012, με προπονητή τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια.

Στο κλειστό της Χαλκίδας βρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Λίγο μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολίασε τη μη τήρηση των μέτρων στον τελικό του χάντμπολ, σημειώνοντας ότι επισύρουν συνέπειες.

Ωστόσο, ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια στην Ένωση για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, και το έκανε με νέα ανάρτηση στο twitter.

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον λογαριασμό του στο twitter.

Μισή ώρα μετά και έπειτα από αντιδράσεις χρηστών, επέστρεψε με νέα ανάρτηση εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την ομάδα.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τιμήσει την νίκη της ομάδας.

eurokinissi
eurokinissi
eurokinissi

lifo / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί