είχαν αιτηθεί από 22.000 εισιτήρια και ως μίνιμουμ τα 17.000 για κάθε ομάδα, με 5.000 εισιτήρια να πηγαίνουν για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.
Την Πέμπτη (05/05) η ΕΠΟ συναντήθηκε με την Αστυνομία, η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το ζήτημα παρουσίας φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Αστυνομία πρότεινε 17.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι και ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα λάβουν οι δύο ομάδες.
Ετσι, το βράδυ της 21ης Μαΐου θα παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ περίπου 40.000 άτομα για τον τελικό του Κυπέλλου, αν συνυπολογιστούν και οι προσκλήσεις της Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες που θα βρίσκονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οι: 2, 3, 4, 5, 6, 32, 34 και του ΠΑΟΚ οι: 11, 12, 13, 14, 16, 19, 20, 21, 22, 23. Οι θύρες 7, 8 και 9 του Ολυμπιακού Σταδίου θα είναι κενές.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρώτες δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Τι είπε για ρωσικά κεφάλαια και αγρότες
- Θεσσαλονίκη: Μια «ανάσα» από τις 23.000 υπογραφές για το Μητροπολιτικό Πάρκο της ΔΕΘ
- Απίστευτος κλέφτης: Έκλεψε supercar και το έριξε πάνω σε κολόνα! ΒΙΝΤΕΟ
- Πρώτη αντίδραση από Μόσχα: «Θανάσιμο πλήγμα για τους πολεμοκάπηλους της Ε.Ε.»
- Απέτυχαν για την ώρα να βάλουν χέρι στα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία οι διεθνιστές
- Σαν σήμερα 19 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Επίδομα θέρμανσης: Θέμα 24ωρων οι πρώτες πληρωμές
- Γυναίκα προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου και χιλιάδες παρακολουθούν, vid
- Αμερικανός έγινε παγκόσμιο viral: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν επιτέθηκαν στην κοπέλα του! vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Δεκεμβρίου









