Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Τη Λαμία υποδέχεται ο Παναθηναϊκός (vid)

Αντίστροφη μέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 27 Απριλίου.
«Και τώρα, στόχος το Κύπελλο». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του, στη σημερινή του ομιλία. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε τα προβλήματα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ώστε να μην επαναληφθούν.

Ξεκάθαρο στόχο το Κύπελλο, βέβαια, έχει θέσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και είναι ο τελευταίος ρεαλιστικός για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 96 χρόνια ιστορίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς.

Στον άλλον ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις 19:00, τη Λαμία με τον Χουάνκαρ κανονικά διαθέσιμο μιας και η ποινή του μειώθηκε.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στη ρεβάνς η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στις 18:00.Την ίδια ημέρα, στις 20:00 θα γίνει και το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

mega/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί