Κύπελλο Ελλάδας – Αναβολή στα ματς – Μετά το Πάσχα ο τελικός στο μπάσκετ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ, πραγματοποιήθηκε αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας που έχουν απομείνει, αλλά και στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι αναβολές στην Basket League πήγαν… πίσω το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τη διεξαγωγή του προημιτελικού Παναθηναϊκός-Περιστέρι και του ημιτελικού μεταξύ νικητή και Λαυρίου να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα (θυμίζουμε ότι το «τριφύλλι» είχε κρούσματα κορονοϊού κι έτσι τα συγκεκριμένα ματς δεν έγιναν στην ώρα τους).

Ωστόσο οι πολλές αναβολές στην Basket League πήγαν όλο το πρόγραμμα πίσω. Έτσι, το Παναθηναϊκός – Περιστέρι θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ.

Ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης και του Λαυρίου θα γίνει στις 6 Μαΐου και ο τελικός, όπου ήδη βρίσκεται ο Προμηθέας, στις 09.05.2021 (αρχικά είχε οριστεί να γίνει την 5η ημέρα του Μαΐου).

Η σχετική ενημέρωση

Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5.

(Newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί