Κρούση της Παλμέιρας στον ΠΑΟΚ για τον Φερέιρα

Την πόρτα του ΠΑΟΚ χτύπησε η Παλμέιρας για τον Άμπελ Φερέιρα. Η ομάδα της Βραζιλίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει πρωταρχικό της στόχο τον Πορτογάλο προπονητή. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Βραζιλία, αφού αρκετοί Λατινοαμερικανοί έχουν απορρίψει πρόταση της Παλμέιρας, η προσοχή έχει στραφεί στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ γνωρίζουν καλά ότι θα πρέπει να […]

Την πόρτα του ΠΑΟΚ χτύπησε η Παλμέιρας για τον Άμπελ Φερέιρα.

Η ομάδα της Βραζιλίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει πρωταρχικό της στόχο τον Πορτογάλο προπονητή.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Βραζιλία, αφού αρκετοί Λατινοαμερικανοί έχουν απορρίψει πρόταση της Παλμέιρας, η προσοχή έχει στραφεί στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ γνωρίζουν καλά ότι θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά», αφού όπως μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM από την ΠΑΕ τονίζουν ότι υπάρχει ήδη μια πρώτη κρούση από την Παλμέιρας για τον Φερέιρα.

Ωστόσο στον ΠΑΟΚ προς ώρας δεν το συζητούν, αφού υπάρχει το ματς της Πέμπτης με τη Γρανάδα για το Europa League, αλλά δεν αποκλείεται μετά το ματς να υπάρξουν εξελίξεις, από τη στιγμή που οι Βραζιλιάνοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί