Κρμέντσικ: «Πρώτη επιλογή μου ο ΠΑΟΚ»!

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από τη νέα του ομάδα. «Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη επιλογή μου», είπε ο Τσέχος επιθετικός που λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής στην Κλαμπ Μπριζ είχε αποφασίσει, εδώ και καιρό, να αποχωρήσει από […]

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από τη νέα του ομάδα.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη επιλογή μου», είπε ο Τσέχος επιθετικός που λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής στην Κλαμπ Μπριζ είχε αποφασίσει, εδώ και καιρό, να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Βελγίου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Μαζί με τον μάνατζερ μου μιλήσαμε γύρω από τη μεταγραφή, κάναμε καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», υποστήριξε ο Κρμέντσικ.

«Γνωρίζω πράγματα για την ομάδα. Ο μάνατζερ μου σε μια από τις κουβέντες που κάναμε μου είπε ότι αυτός ο σύλλογος είναι για μένα», πρόσθεσε.

protothema

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί