Κρμέντσικ: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Να πανηγυρίσει τίτλους με την νέα του ομάδα είναι ο στόχος του Μίχαλ Κρμέντσικ όπως τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και μια μεγάλη νύχτα. Αυτό που μου είπε ήταν: Μάικλ αυτός είναι ένας σύλλογος για εσένα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο της σε όλη την Ελλάδα».

Για το αν ρώτησε κάποιον πριν πάρει την απόφαση:

«Στην Τσεχία όταν αγωνιζόμουν στην δεύτερη κατηγορία και ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα και Έλληνες συμπαίκτες, νομίζω ήταν περίπου δέκα. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω».

Για το στιλ παιχνιδιού του:

«Παίζω σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου ως επιθετικός και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρώτη θέση»

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η δουλεία μου τώρα είναι να τον βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή».

Το μήνυμα του στους οπαδούς:

«Δεν είναι καλή περίοδος για τους οπαδούς, μιας και τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε οι νικητές».