Κρμέντσικ: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Να πανηγυρίσει τίτλους με την νέα του ομάδα είναι ο στόχος του Μίχαλ Κρμέντσικ όπως τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και μια μεγάλη νύχτα. Αυτό που μου είπε ήταν: Μάικλ αυτός είναι ένας σύλλογος για εσένα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο της σε όλη την Ελλάδα».

Για το αν ρώτησε κάποιον πριν πάρει την απόφαση:

«Στην Τσεχία όταν αγωνιζόμουν στην δεύτερη κατηγορία και ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα και Έλληνες συμπαίκτες, νομίζω ήταν περίπου δέκα. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω».

Για το στιλ παιχνιδιού του:

«Παίζω σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου ως επιθετικός και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην πρώτη θέση»

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η δουλεία μου τώρα είναι να τον βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή».

Το μήνυμα του στους οπαδούς:

«Δεν είναι καλή περίοδος για τους οπαδούς, μιας και τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε οι νικητές».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί