Κριστιάνο Ρονάλντο: Τσατίζομαι όταν ο γιος μου πίνει Coca Cola και τρώει πατατάκια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στα Globe Soccer Awards, καθώς ο Πορτογάλος παρέλαβε το βραβείο «Παίκτης του αιώνα» για τα επιτεύγματα του την τελευταία 20ετία.

Λέγεται επίσης πως ο 35χρονος άσος ήταν να πάρει και το βραβείο του «Παίκτη της χρονιάς», όμως το παραχώρησε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ρονάλντο VS Κριστιάνο τζούνιορ
Στο περιθώριο της βράβευσης του, ρωτήθηκε για το αν ο γιος του Κριστιάνο τζούνιορ έχει τα φόντα να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.


«Όχι ακόμα» είπε ο Ρονάλντο για τον 10χρονο γιο του, λέγοντας πως «μερικές φορές είμαι σκληρός μαζί του επειδή κάποιες φορές πίνει Coca Cola ή Fanta.

Τσακώνομαι μαζί του όταν τρώει τσιπς ή πατάτες τηγανιτές και τέτοια, το ξέρει. Δεν μου αρέσει. Ακόμα και τα μικρότερα παιδιά μου όταν τρώνε σοκολάτα με κοιτάνε και ξέρετε πρέπει να είμαστε δυνατοί.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής έχει δυνατότητες, είναι μεγάλος, ταχύς και έχει διάθεση. Όμως, αυτό δεν σημαίνει κάτι, του το λέω κάθε φορά. Θέλει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «κάποιες φορές στο σπίτι του λέω να πάει στον διάδρομο να τρέξει λίγο και μόλις τελειώσει του λέω “τώρα πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους να συνέλθεις και κάντο πάλι αύριο και μου λέει “μπαμπά, είναι πολύ κρύο το νερό δεν θέλω να το κάνω”».

Καταλήγοντας για τον Κριστιάνο τζούνιορ, τόνισε ότι «το καταλαβαίνω, είναι μόλις 10 ετών κι εξαρτάται από τον ίδιο. Δεν πρόκειται να τον πιέσω να γίνει ποδοσφαιριστής. Αν με ρωτάτε, αν το θέλω, ναι, το θέλω, όμως θα γίνει ό,τι θέλει αυτός».

Τι του λείπει
Τέλος, ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως του λείπουν οι φίλαθλοι και όχι μόνο αυτοί που τον χειροκροτούν.

«Για μένα, να είμαι ειλικρινής, είναι βαρετό να παίζω σε άδειο γήπεδο. Μου αρέσει όταν ο κόσμος αποδοκιμάζει τον Κριστιάνο, όταν ακουμπάω την μπάλα και με αποδοκιμάζουν. Ελπίζω το 2021 να αλλάξουν τους κανόνες και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα».

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί