Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο στα 41 μου χρόνια»

Στην τηλεοπτική εκπομπή Chiringuito de Jugones μίλησε ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλαίσιο της «ανοικτής ημέρας στα ΜΜΕ» και αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ, το μέλλον του, τον τελικό του Κιέβου, ενώ επανέλαβε ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών.

 

«Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση», είπε όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνύπαρξη με τον Νεϊμάρ. «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ είναι όλοι εδώ», τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του σημείωσε πως:«Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξουμε, να κερδίσουμε και να περάσουμε στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».«Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη του για εμένα και τους άλλους μπορώ, επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Ομως μου φέρεται καλά… Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την Χρυσή Μπάλα», ανέφερε επίσης ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu