Στο Τορίνο βρίσκεται από την Τετάρτη (25/08) ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε και αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.
Η Σίτι φέρεται να προσφέρει στον 36χρονο άσο διετές συμβόλαιο με αποδοχές 15 εκατ. ευρώ ετησίως, λιγότερα από τα μισά (31 εκατ.) από όσα εισπράττει από τη Γιουβέντους.
Φυσικά, αυτό που έχει σημασία είναι να τα βρουν μεταξύ τους η αγγλική ομάδα και οι «μπιανκονέρι».Το δεδομένο είναι ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας θα ήθελαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, ενώ η Γιουβέντους ζητά τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
Οι Ιταλοί ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του κι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Λούκα Γιόβιτς και Μοιζέ Κεν.
Πηγή: sputniknews. gr / photo: screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βόρεια Ελλάδα: Μαζικές εκριζώσεις ροδακινιών, με τις ακτινιδιές να παίρνουν τη θέση τους
- Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση καρκίνων σε νεότερους ασθενείς
- Ο Θ.Κοντογεώργης για τις δηλώσεις της Μ. Καρυστιανού για τις αμβλώσεις
- Σε εξέλιξη πανελλαδική αστυνομική επιχείρηση για απάτες σε πρατήρια υγρών καυσίμων
- Το τρολάρισμα του Μασκ: Θα αγοράσω την Ryanair και θα βάλω έναν Ryan…υπεύθυνο!
- «Όλοι γινόμαστε μάρτυρες αυτού»: Αναφορά Λαβρόφ στα νέα δεδομένα εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων, vid
- Γαλλίδα Υπουργός: Βίαιες και απαράδεκτες οι απειλές Τραμπ
- Χωρίς Ταξί σήμερα και αύριο η Αττική
- Γίου: Νέο ρεκόρ εξωτερικού εμπορίου για “το παγκόσμιο σούπερ μάρκετ” της Κίνας το 2025
- Ο Τραμπ θέλει απεγνωσμένα την Γροιλανδία σε…ανεπανάληπτα meme – βίντεο!









