• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κριστιάνο Ρονάλντο και Ενρίκε Ιγκλέσιας ένωσαν τις δυνάμεις για να βοηθήσουν τα παιδιά με καρκίνο

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ενρίκε Ιγκλέσιας ένωσαν τις δυνάμεις για να βοηθήσουν τα παιδιά με καρκίνο

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο,

ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα παιδιά με καρκίνο στην Πορτογαλία.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που πρόσφατα βρέθηκε στην χώρα μας και έδωσε συναυλία, θα δωρίσει το 7% των εισπράξεων από συναυλία που θα γίνει στις 30 Μαϊου στη Altice Arena – όπου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο τελικός της Eurovision στη Λισαβόνα- για το πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογίας (IPO), το οποίο έχει επιλέξει και ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει το έργο του για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου στη χώρα του, όπως ανέφερε η Sony Music.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την χειρονομία του φίλου μου Ενρίκε Ιγκλέσιας να δωρίσει το 7% των εσόδων από τη συναυλία του στη Λισαβόνα, για την IPO», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα κοινωνικά του δίκτυα.

«Είναι τιμή να υποστηρίξω μια τόσο απίστευτη υπόθεση μαζί με τον Κριστιάνο. Σε ευχαριστώ πρωταθλητή», απάντησε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στο Twitter.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υποστηρίξει αρκετούς ανθρώπους με καρκίνο, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι. Για παράδειγμα, πρόσφερε βοήθεια στον επιθετικό της Μποαβίστα, Εντου Φερέιρα, όταν ανακοίνωσε ότι υπέφερε από αυτή την ασθένεια, ενώ πλήρωσε για τη θεραπεία του καρκίνου του θείου του Ζόρζε.

Με τον ίδιο τρόπο, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας εκμεταλλεύτηκε πολλές από τις συναυλίες του για να ευαισθητοποιήσει τους οπαδούς του στην ανάγκη καταπολέμησης του καρκίνου. Ο τραγουδιστής συνδέεται με την οργάνωση «Love, Hope, Strength» (Αγάπη, Ελπίδα, Δύναμη) για να συγκεντρώσει χρήματα και να ενθαρρύνει τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν.