Κρίσιμο ματς με Κροατία η Εθνική Ελπίδων

Με φόντο την πρωτιά στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Κροατία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μετά την ήττα από την Λιθουανία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα τελικά του Euro […]

Με φόντο την πρωτιά στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Κροατία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα από την Λιθουανία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα τελικά του Euro 2021 U21.

Η Ελλάδα και η Κροατία είναι ισόβαθμες με 13 βαθμούς στην τρίτη θέση μετά από επτά αγώνες, ενώ στην πρώτη θέση αλλά μετά από οκτώ αγώνες είναι η Τσεχία με 15 βαθμούς και ακολουθεί η Σκωτία με 14.

Τις προηγούμενες ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός έριξε μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των Ελλήνων διεθνών, ώστε να επανέλθουν στην κατάσταση που ήταν πριν την καραντίνα, όταν η Εθνική είχε δείξει πολύ καλό δρόμο.

Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί