Κώτσιρας: «Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Κώτσιρας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα παίκτη να ανακοινώνεται και επίσημα από το «τριφύλλι». Ο 28χρονος μπακ μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε τον Αστέρα Τρίπολης για όλα, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» που […]

Ο Γιάννης Κώτσιρας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα παίκτη να ανακοινώνεται και επίσημα από το «τριφύλλι».


Ο 28χρονος μπακ μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε τον Αστέρα Τρίπολης για όλα, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» που τον εμπιστεύτηκαν.

Το μήνυμα του Γιάννη Κώτσιρα:

«Μετά από 5 χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Εδώ που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά. Εδώ που με αγκάλιασαν όλοι από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στο σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους κυρίους Καυμενάκη και Μπάκο, για την ευκαιρία που μου έδωσαν πριν από 5 χρόνια, να αγωνιστώ στον Αστέρα. Με εμπιστεύθηκαν, με στήριξαν, μου πρόσφεραν όλα όσα χρειαζόμουν για να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τύχη κι ευλογία για την Τρίπολη και την Αρκαδία.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο για τη στήριξη και τη βοήθεια τους σε κάθε επίπεδο.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές και τους συμπαίκτες μου για όλες τις «μάχες» που δώσαμε μαζί μέσα στο γήπεδο. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής αλλά και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εργαζόμενους στον οργανισμό του Αστέρα και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τη θετική τους ενέργεια.

Φεύγω με όμορφες στιγμές και ακόμα καλύτερες αναμνήσεις.

Περήφανος που ήμουν ένας εκ των αρχηγών.

Με την ευχή και την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι, ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα μου, σε έναν ιστορικό, σπουδαίο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, τον οποίο θέλω να βοηθήσω απ τη μεριά μου να πετύχει τους στόχους του.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την διάθεση που έδειξαν για να με φέρουν στο συλλογο. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί