• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κόντρα στην κόντρα! ΕΟΚ: Η Γενική Συνέλευση θα γίνει παρά την απαγόρευση της ΕΛΑΣ για συναθροίσεις

Κόντρα στην κόντρα! ΕΟΚ: Η Γενική Συνέλευση θα γίνει παρά την απαγόρευση της ΕΛΑΣ για συναθροίσεις

Παρά την απαγόρευση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης γύρω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την ΕΛΑΣ,

επικαλούμενη σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων λόγω των αρχαιρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η γενική συνέλευση και οι εκλογές της θα διενεργηθούν κανονικά «σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο» πλησίον του «Απόστολος Νικολαΐδης». «Καλούμε τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο,» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή της ΕΟΚ.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ότι ενημέρωσε επίσημα τη ΓΑΔΑ πως δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την ερχόμενη Κυριακή, 30 Μαΐου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας σύγχυσης ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, σύμφωνα και με την από 28/5/2021 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, ότι η επικείμενη Γ.Σ. της 30/5/2021 «θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» κανονικά σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο. Καλούμε τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο».

(newsbeast)