Κόντρα οπαδών του ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ: «Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις»

Αρκετά… θερμό παραμένει το κλίμα στον ΠΑΟΚ την επομένη της ήττας του από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Μετά τον Αμπέλ Φερέιρα στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας βρέθηκε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στα social media μιας σελίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Στην ανάρτηση υπήρχε ένα βίντεο από το παιχνίδι στο οποίο […]

Αρκετά… θερμό παραμένει το κλίμα στον ΠΑΟΚ την επομένη της ήττας του από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Μετά τον Αμπέλ Φερέιρα στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας βρέθηκε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στα social media μιας σελίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Στην ανάρτηση υπήρχε ένα βίντεο από το παιχνίδι στο οποίο φαινόταν ο Ολλανδός να σκύβει να αποφύγει την μπάλα μετά από ένα ελεύθερο του Μπάρκα. Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη του Ολλανδού ποδοσφαιριστή ο οποίος ενοχλημένος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση… «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο. Πες το στα αγγλικά».

Αυτό το σχόλιο άνοιξε τον ασκό του… Αιόλου. Αρκετοί οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να σχολιάζουν και να απαντούν σε έντονο ύφος στον Μπίσεσβαρ με κάποιους να τον καλούν να αποχωρήσει… «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από την ομάδα», ήταν ένα από τα πιο… light σχόλια.

Ο Μπίσεσβαρ απάντησε.. «ΟΚ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς και δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σου σχόλια δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί